COMPANIE


EVOMED si-a inceput activitatea in anul 2007, din dorinta unui medic stomatolog iesean de a furniza colegilor sai produse de calitate, la preturi competitive, livrate cu promptitudine si eficienta atat cabinetelor de medicina dentara cat si laboratoarelor.

Am functionat initial sub franciza Medimex Dent Bucuresti, pe zona Moldovei.

In prezent suntem o societate independenta, orientata catre client, catre dorintele si solicitarile acestuia. Agentii nostri de vanzari sunt permanent la dispozitia clientilor, oferindu-le informatii si servicii de calitate.

Acoperim prin distributie directa o zona importanta din Nord-Estul Romaniei, avand ca arie de vanzari judetele Iasi, Vaslui, Suceava si suntem intr-o perpetua dezvoltare.

Cu timpul am introdus in nomenclatorul nostru de produse, pe langa reperele de stomatologie si o serie de repere de medicina generala.

Acest lucru s-a intamplat la initiativa noastra, dar si la cererea clientilor.

Echipa EVOMED este o echipa tanara, dar bine pregatita, receptiva la tot ceea ce este nou pe piata si gata oricand sa vina in ajutorul clientului.

EVOMED este importator direct de produse stomatologice si tehnica dentara si oferta clientilor sai cele mai bune preturi, multa seriozitate si mai ales, promptitudine in servicii.

 

 

companyImage