Termeni si conditii

Livrarea produselor

Livrarile se fac pe baza de comanda, prin curierat rapid (Nemo Express sau Fan Curier), in zilele lucratoare de luni pana vineri pana la ora 15.00

In cazul in care  produsele comandate de dumneavoastra nu se afla pe stoc, veti fi contactat telefonic pentru a primi informatii referitoare la disponibilitatea acestora.

Livrarile se pot efectua doar persoanelor fizice si juridice cu sediul in Romania. Nu putem livra in afara tarii.

Toate produsele se pot ridica si personal de la sediul Evomed : Iasi, str. Miroslava nr 6 program lucru: Luni-Vineri 9.00-17.00

Livrarea produselor in localitatea Iasi se face gratuit in termen de 24 de ore.

In tara livrarea se face prin curierat rapid in termen  48 ore.

Pentru coletele care depasesc valoarea de 300 RON transportul este oferit gratuit in limita a 5 kg. In cazul in care valoarea coletului depasteste suma de 300 RON iar greutatea acestuia este mai mare de 5 kg cumpatatorul va suporta jumatate din contravaloarea transportului.Valoarea transportului cuprinzand kilometrii suplimentari din zonele rurale (considerati de catre firma de curierat rapid Nemo Express sau Fan Curier) va fi achitata de catre client.

Serviciile suplimentare solicitate de cumparator (cum ar fi: livrare matinala, livrare sambata, livrare urgenta) vor fi suportate de catre cumpatator in conditiia in care acestea presupun un cost suplimentar la transport solicitat de firma de curierat.

Reclamatiile referitoare la conditia si starea ambalajelor coletelor (ambalaje strivite, gaurite, deteriorare sau scurse) se fac la livrare, pe loc, curierului care livreaza coletele.

Raspunderea pentru transportul coletelor revine exclusiv firmei de curierat care livreaza produsele, de accea noi nu vom putea despagubi un colet care are ambalajul deteriorat dar a fost acceptat de catre cumparator, fara obiectii la livrare.

 

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.evomediasi.ro

Pentru utililizarea acestui site este necesar sa citesti si sa accepti acesti termeni si conditii in totalitate.

Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca esti de acord cu acesti termeni si conditii.

 

Politica de securitate a datelor:

Completand formularul de contact, prin crearea unui cont de utilizator sau prin abonarea la newsletter pe www.evomediasi.ro precum sunteti de acord sa intrati in baza de date a S.C. EVOMED S.R.L. Scopul prelucrarii datelor consta in: reclama marketing si publicitate, informarea clientilor si potentialilor clienti ai serviciilor puse la dispozitie de S.C. EVOMED S.R.L,  prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile desfasurate in viitor de societatea sus numita, despre produsele pe care societatea le comercializeaza, despre ofertele pe care societatea de promoveaza, despre evenimentele expozitionate la care urmeaza sa participe societatea.  

Datele personale introduse de catre utilizator sau de orice alta persoana identificata ca potential client vor fi folosite de S.C. EVOMED S.R.L. , numai in scopul declarat al acestei politici. Informatiile din contul de utilizator, din baza de newsletter si datele din formularele de contact vor fi folosite pentru scopul de reclama marketing si publicitate, pentru confirmare si primire de emailuri, precum si pentru a se raspunde solicitarilor primite prin intermediul formularului de contact pus la dispozitie pe site si in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
S.C. EVOMED S.R.L. nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Referitor la accesarea site-ului societatii www.evomediasi.ro va precizam ca datele si informatiile care sunt prezentate sunt numai in scopuri informative.

SC EVOMED SRL isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.
Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acest site.


S.C. EVOMED S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. S.C. EVOMED S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.evomediasi.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea S.C. EVOMED S.R.L nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.