Info

Cum cumpar /Cum comand


Pentru a face o comanda on-line selectati produsul dorit din lista, selectati cantitatea dorita si apasati butonul Adauga in cos
Dupa ce  apasati butonul Adauga in cos veti primi confirmarea ca produsul/produsele au ajuns in cosul dvs de cumparaturi.

Daca doriti sa continuati cumparaturile o puteti face mergand din nou la pagina de produse si selectand produsele pe care doriti sa le mai achizitionati.
Daca se intampla sa doriti sa stergeti un produs sau mai multe din lista dumneavoastra trebuie sa bifati casuta Sterge
Pentru a putea finaliza o comanda ca persoana juridica trebuie sa fiti în prealabil inregistrat.
Daca nu aveti un cont va trebui sa va creati unul, selectatand butonul Creeaza cont.

Completati apoi campurile cu datele dumneavoastra, cititi termenii si conditiile de utilizare si apoi selectati butonul pentru termeni si conditii si accesati butonul
Daca aveti un cont creat deja, introduceti-va userul si parola.
Odata logat, puteti incepe cumparaturile, adaugand produse in cos.

 Din formularul de comanda va trebui sa selectati modalitatea de plata (ramburs sau ordin de plata) 
Dupa ce treceti de aceste etape, bifati casuta pentru Termeni si Conditii si apasati Finalizare Comanda.
Dupa ce ati plasat comanda veti primi prin e-mail o confirmare a comenzii cu produsele respective.
Comenzile sunt procesate in momentul in care produsele au fost date catre livrare.
Este bine de stiut ca introducerea de produse in cos nu implica obligatia de a face o comanda.

 

Alti termeni:

Dupa finalizarea unei comenzi puteti solicita anularea acesteia, prin contactare telefonica, doar daca comanda nu a fost inca procesata la data solicitatii anularii acesteia.
Returnarea produselor se poate face doar cu acordul expres al vanzatorului, in anumite conditii.

In masura in care produsele comandate de dumneavoastra nu se afla pe stoc, veti fi contactat telefonic pentru a primi informatii referitoare la disponibilitatea acestora.

 

Modalitati de plata:

Numerar: la sediul companiei

Ramburs: la livrarea coletului de catre curier

Virament bancar in contul nostru: RO98BTRLRONCRT0389982901

Banca Transilvania, sucursala Iasi

Conform legislatiei in vigoare toate platile se vor efectua in lei. Nu se pot achizitiona cu numerar sau in sistem ramburs, intr-o zi, produse care sa depaseasca suma de 5.000 RON. Pentru comenzile la care plata se va face prin banca nu exista limita maxima de comanda. Clientilor care au restante de plata la EVOMED mai vechi de 30 de zile calendaristice nu li se pot onora viitoare comenzi decat in conditiile achitarii soldurilor restante.

 

Registrul EEE:

Evomed SRL s-a dedicat procesului de minimizare a impactului pe care produsele sale îl au asupra mediului. Intenția Evomed SRL este de a urma prevederile legislației în vigoare care reglementează acest subiect în Romania și în Uniunea Europeană. Directiva DEEE nr. 2012/19/UE referitoare la deșeurile de echipamente electrice și electronice se adresează producătorilor şi distribuitorilor de echipamente electronice şi are ca scop reducerea deşeurilor rezultate din echipamente electronice.

Evomed SRL declară că echipamentele sale sunt în conformitate cu directiva europeana DEEE  nr. 2012/19/UE, respectiv cu OUG 5/2015 art 38. Evomed SRL a obținut de la ANPM în data de 20.02.2018, formularul cu numărul: RO-2018-02-EEE-3024-I, număr de înregistrare în Registrul producatorilor EEE care permite introducerea pe piaţă a echipamentelor electrice şi electronice. Acest număr trebuie comunicat către clienții Evomed SRL.

*Fotografiile afisate pe acest site au titlu informativ*